Sticla de apa d'accua pe birou

Solutii pentru un hotel & restaurant mai sustenabill si eficient

Fiecare decizie pe care o iei pentru afacerea ta, trebuie să fie sustenabilă și eficientă pe termen lung.

Aceste decizii te vor ajuta să reduci costurile lunare și să reduci timpul pe care îl petreceai dând comenzi și verificând stocuri.  d’accua este soluția de business perfectă pentru hoteluri, restaurante, cafenele, baruri sau conferințe care au nevoie de un serviciu premium și elegant de îmbuteliere a apei, dar și de eficiența unui sistem complet de purificare a apei.

Cum te va ajuta mai exact d’accua? Simplu:

  • 1. d’accua oferă dozatoare care folosesc tehnologia de microfiltrare și refrigerare. Astfel nu trebuie să te îngrijorezi la final de lună că trebuie să dai comandă pentru apă unui furnizor.
  • 2. Procesul de obținere a apei îmbuteliate este simplu, eficient și rapid, ceea ce înseamnă un consum mai mic de energie electrică și efort logistic minim.
  • 3. Sticlele d’accua sunt realizate din sticlă de înaltă calitate și pot fi reutilizate pentru o perioadă lungă. Astfel, cantitatea de deșeuri produsă va scădea, iar impactul asupra mediului este insesizabil.
  • 4. Apă plată sau minerală se obține instant, iar apoi o poți încărca în sticle sigilate, gata de oferit clienților. Procesul fiind rapid, oferă posibilitatea de a obține un număr mare de sticle de apă într-un timp scurt.
  • 5. Reduci costurile.

Este atât de ușor să au o afacere sustenabilă și eficientă când ai partenerul potrivit alături. Fii partener d’accua și descoperă cât de simplu și rapid poți beneficia de apă îmbuteliată pentru afacerea ta!

Distribuie:

Related Posts